Sivut

torstai 25. elokuuta 2011

Mölleilyä sateessa ja eläinlääkärireissu

Viimeviikon möllikisat oli aika sateisessa säässä. Ajattelin ettei Ninni välttämättä liikkuis kovin hyvin kun se inhoaa sadetta ja märkää maata. Ollaan kyllä treenattu märässä ja pienessä sateessakin eikä siinä oo erityistä ongelmaa ollu, mutta nyt tuli aika reippaasti vettä niskaan välillä, ihan tollasessa säässä ei oo agia treenattu. :D Hyvin kuitenki meni sateesta huolimatta!

Aloittelevien radalla mentiin ulkopuolisena ja radalta tulikin hylätty. Tosi hyvä rata muuten mutta yks hyppy oli vähän pahasti reitillä vaikka sitä ei siinä kohtaa pitänyt hypätä. Hyppyä jouduttiin siirtämään vesilätäkön takia, joten se oli vähän hassussa kohdassa. Sain kyllä Ninnin haltuun, mutta liian aikaseen annoin käskyä seuraavalle hypylle niin ehtihän se vielä siitä sen väärän hypätä matkalla. Oma moka siis.

1-luokan radalla oli muutama vaikeempi ohjauskuvio ja esteiden lähestyminen, mutta ne meni ilman ongelmia. Ainoastaan yhdellä putkella Ninni jumitti putken suulle eikä menny heti, tästä saatiin 5 virhepistettä. Muuten oli kyllä hyvä rata tämäkin, vähän hitaampi ku edellinen mutta muuten sujuva ja hyvä. Kepit meni hyvin. Ne on nyt ollu aika varmat, vaikkakin välillä hitaat. Sateen takia radalla ei ollu muita kontakteja ku puomi, ei siis päästy keinua tekemään kisaradalla. 

Radalta napattiin Ninnin kans voitto vaikka virhepisteitä 5 olikin! Jee! :D Ninni sai palkinnoks hienon pingviini-vinkulelun, Pingun. Pingusta tuli heti suosikki, sitä vingutettiin innolla kotiin päästyä koko loppuilta! Palkinnoksi oli myös herkkutikkuja ja lahjakortti.

Eläinlääkärikäynti sujui hyvin. Olin yllättyny ku Ninni istu ja odotti nätisti vuoroaan vaikka tilassa oli toinenkin koira ja se olis innokkaasti halunnu tulla moikkaamaan. Ninni istuskeli ja katseli rauhassa mun jalkojen välistä. Kai nämä agitreenit ja kisat on opettanu Ninniä odottamaan. Aluksi kun kentälläkin oli kauheaa sähellystä kun Ninni olis tahtonu mennä joka paikkaan ja kaikkien luo. Eikä eläinlääkärissäkään oo koskaan noin rauhallisesti ollut. Rokotusta Ninni ei edes huomannut. Hammaskiveä täytyis yrittää itse rapsutella pois, ne on kyllä hankalasti tuolla ihan takahampaissa, joten en tiiä miten onnistuu. Jos ei onnistu (tai hammaskiveä tulee lisää) niin sitten varattava aika ja eläinlääkäri puhdistaa hampaat. Ja Ninnin ikäisen koiran kuulemma voisi muutenkin tuoda hammastarkastukseen. 

Ninnille on nyt varattu hieroja, jee! Tosin aika meni kolmen viikon päähän, ilta-ajat näyttää siis olevan tiukilla.. Viikonloppuna oli Ninnin trimmauksen vuoro ja siihen sitä taas kuluikin aikaa. Vähän on huono asento tuolla kylppärin lattialla pyöriä ja trimmailla, täytyis joku pöytäsysteemi viritellä ens kerralla. Ninnistä tuli taas ihan vauva. Söpö se on, ja vastaantulevat luulee pennuksi lenkillä. Silmät ja korvat näyttää jotenki kauheen isoilta muuhun päähän verrattuna. :D Pitää ottaa kuvaa tässä joku päivä ja lisäillä tänne.

PoKSin pentu- ja tokokurssit alkaa taas syksyn osalta pyörimään ja mulla on tavotteena että aina ku oon vetämässä kursseja niin mulla on Ninni mukana ja tokoilen joko ennen tai jälkeen kurssien. Näin tulis taas tuota tokoiluakin vähän muistuteltua mieleen.. Ihan vaan omaksi iloksi, tuskin me koskaan kisaamaan mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti