Sivut

lauantai 13. elokuuta 2011

WUHUU! Molemmilta radoilta tulos! :D

Kisat on takana ja kotiin palattu. Ei kai voi kun olla tyytyväinen tulokseen, vaikka muutamat pikkujutut jäikin harmittamaan radoista.. Saatiin kuitenkin tulokset, tälläkertaa ei tuomisina ole yhtään hylättyä rataa! :D

Ekalla radalla 2/3 suju hyvin. Tai no kepit oli hitaat, Ninni pääs vauhtiin vasta parilla viimesellä keppivälillä. Sittenpä matkaan tuli hieman mutkia tossa radan loppupuolella. Ninni jäi haistelemaan ennen hyppyä ja löysikin namin. Tarkka nenä, sitä ei vaan tartteis käyttää kesken agiradan.. Siinä siis tuli aika monta lisäsekuntia aikaan. Keinulla sitten unohdin koiran jotenki enkä antanu käskyä odottaa ja tuli lentokeinu! Ei oo kyllä Ninni sellasta koskaan ennen tehny mut nyt on sekin koettu. Täytyy siis muistaa antaa käsky kontakteille ettei noin käy jatkossa. 4s tuli yliaikaa radalta, ilman haistelutaukoa tai keinun puhdas suoritus ni oltais oltu kolmansia. Jäätiin kolmossijasta 0,03s! Vaikka eikai muulla oo väliä ku puhtailla nollilla mut olis se kiva ollu päästä palkinnoille. :D Juuuu ja videolta näkyy mun mielestä että A:n alastulokontakti jää ottamatta, tuomari ei sitä huomannu.




Toinen rata oli hyppyrata ja siinä epätoivo meinas iskee jo heti lähdössä. Ninni lähti aika vaisusti ja tahmeesti liikkeelle ja toinen este oli rengas, sen eteen jäi taas hetkeks haistelemaan!! Hemmetti sentään tuota nenää.. Pitäis saada siis keskittymistä vähän paremmaks. Kepit oli puoleenväliin asti superhitaat. Ohjaajalta meinas happi loppua kun yritin kannustaa ja innostaa koiraa, mut ei vaan oikein auttanu.. :D Loppua kohti meno kyllä vähän parani mutta hidasta se silti oli, en tiiä painoko väsy vai onko kunto vaan niin paljon huonontunu tässä kesän, helteen ja loman aikana ettei jaksanu. Ninni meinas poiketa yleisöä moikkaamaan, mut tälläkertaa se oli kuitenki kuulolla ja sain huomion takas ja rata jatku. Loppupuolisko radasta oli kyllä jo ihan hyvä, mutta ei se riittäny enää ajallisesti korjaamaan alun hidastelua. Ratavirheet 0! Ajasta sitten virhepisteitä 8,36. :( Hidasta oli meno. 



Tästäpä alkaa sitten Ninnin sekä ohjaajan kuntokuuri! Ensviikolla on toki möllikisat mutta virallisiin on aikaa niin paljon että ehkä saadaan jotain tehtyäkin. Ei Ninni kyllä koskaan oo treeneissä noin laiska ja hidas vaikka ratoja olis takana monta. En sit tiedä mitä pitäs tehä että tota kisavauhtia sais paremmaks. Ehdotuksia otetaan vastaan jos jollain on kokemusta tai ideaa! :)

Ensviikolla Ninnillä on rokotus ja samalla ajattelin kysellä tuosta takahampaisiin ilmestyneestä hammaskivestä. Että pitäiskö sille rueta tekemään jotain. Paljon sitä ei vielä oo. Ajattelin myös varata Ninnille aikaa hierontaan, kai tuo hyppely jossain tuntuu. Keskitytään siis tässä kisatauon aikana lihashuoltoon, kunnonkohotukseen ja vauhdin lisäämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti