Sivut

perjantai 12. elokuuta 2011

Lomat pidetty ja eiku takas treenikentälle hikoilemaan..

Noniiin, viikko sitten loppu Ninnin kesäloma ja palailtiin takas treenaamaan. JoA:n kisoihin ei viititty mennä säheltämään pitkän treenitauon jälkeen, kisaradoille palataan huomenna Kuopion Sorsasalossa.

Viimeviikon lauantaina oltiin vapaavuorolla treenaamassa ja porukkaa oli sen verran että saatiin hyvä rata kasaan. Tehtiin aika haastava kakkosluokan rata kaikilla kontakteilla. Enpä muista millon on treeneissä saatu kannettua kaikki kontaktiesteet yhtäaikaa kentälle.. Ekalla radalla ohjasin yhen vaikeen paikan päin mäntyä ja siinä tuli virhe, muuten sit menikin tosi hyvin. Ja toinen kierros samalla radalla meni ilman virheitä. Ninni oli super! Tais pitkä loma tehä hyvää meille molemmille.

Sunnuntaina kävin kuokkimassa toisessa treeniryhmässä, tehtiin ykkösluokan rata ja kannettiin taas kaikki kontaktit. Kova sadekuuro vaan yllätti just ku oltiin raahattu kaikki esteet kentälle, mut onneks se oli aika lyhyt ja päästiin treenaamaan. Kontaktit oli aika liukkaat, joten otin ne aika rauhallisesti. Kepit ja keinu on nyt menny superhyvin tauon jälkeen. Kepeillä on vauhtia jo enemmän ja keinussa ei oo ollu minkäänlaista ongelmaa. Toivotaan siis että keinuongelmat olis selätetty. Sitä testataan taas kisaradalla huomenna.

Tiistain oman ryhmän treeneissä meitä oli vähän. Tehtiin reilu puolikas hyppyrata ja keinua tehtiin erillisenä, siinä kun on muillakin ollu erinäisiä ongelmakohtia. Ninni toimi taas radalla hyvin, kepit oli loistavat, pystyn jo ohjaamaan kauempaa ja Ninni suorittaa kepit loppuun asti. Alkuun kun oli ongelmana kaks viimestä keppiväliä. Jos olin kauempana niin ne jäi usein tekemättä. Tästä taas jatketaan keppitreeniä eteenpäin.

Torstaina aamulla kävin tekemässä treenin ennen Kuopioon lähtöä. Radanpätkä oli vähän kökkö, en jaksanu kaivaa ratapiirustuksia ja piti omasta päästä jotain keksiä. En oo kovin hyvä noissa oman pään radoissa.. :D Minkäs sille voi jos laiskottaa.. Jaakko oli mukana kantamassa esteitä ja nappas vähän videopätkää. Treenin jälkeen suunnattiin Kuopioon valmistautumaan lauantain kisaan. Edessä olis kaks rataa joista toinen hyppyrata. Mulle riittäis jos toinen rata menis edes hyvin. Se jää nähtäväks kuinka käy.


Siinäpä videoo torstain treenistä. Tosin just on näköjään videolle tullu aika hidas keinu. :D Se kyllä normaalisti menee vielä tuota sujuvammin.

Tokoillutkin oon vähän. Mutta tosiaan VÄHÄN. Seuraamisessa Ninni on ollu aika laiska ja jää helposti jälkeen. Paikallaolossa on menty pieni askel eteenpäin. Maahanmenossa joku tökkii ja pahasti. Se ei oo Ninnistä yhtään kivaa. Nyt siis paljon palkkausta ihan normi maahanmenosta. Se on NIIIIIIIN hidas ja tahmee, yks tassu kerrallaan.. Luoksetulosta pysäytys on Ninnistä kiva juttu. Oon heittäny siihen namia. Se on siis uus suosikkijuttu ja sujuukin jo aika hyvin. Tokoilussa täytyis nyt syksyn tullen taas ryhdistäytyä. Lupaan ryhdistäytyä. Sen minkä taas ehtii kunhan koulu kohta alkaa..

Huomenna siis tiedossa agikisat ja ensviikolla JoA:n agimöllit. Sit onkin muutaman viikon tauko ettei kisoja oo tiedossa. Seuraava taitaa olla syyskuussa vasta. Treeniä siis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti