Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kisailua Pieksämäellä ja Lieksassa

Nyt on sit kaks viikonloppua peräkkäin reissuttu agikisojen merkeissä ja vielä olis viikon päästä kisat Kuopiossa. Viimeviikon kisoissa Pieksämäellä A-radalla puomille tuli kielto, Ninni hyppäs muutaman askeleen ylösmenoa kiivettyään pois ja kävi tuomaria tervehtimässä.. Puomin ylösmeno oli jotenki pelottava ku se mentiin uusintayrityksellä ihan hiipimällä ja matalana. Kepeille meno ei myöskään onnistunu, tämä oli eniten harmittava juttu radassa, kepit ku on ollu aika varmat. Ei ne virheet vielä tähänkään loppunu vaan radan loppupäässä olevalla putkella Ninni käänty takas puolesta välistä, lähdin ite jo menemään kauemmas ja Ninni sitten sen kuuli eikä suorittanu putkee loppuun. Hätä tuli ja käänty, mun moka siis.. Tuloksena hylätty. Noin kokonaisuudessaan rata oli ihan sujuva ja keinu onnistu hyvin.


B-rata olikin sitten taas tosi hidas.. Rata suoritettiin virheittä mutta yliaikaa oli reilusti. Kepit ärsyttää, ne mentiin ihan kävellen. Ei vaan Ninni innostunu enää mitenkään. Joku tuossa toisessa radassa aina mättää ton vauhdin kanssa, treeneissä mennään useampi rata ja kovemmalla vauhdilla. Kisoihin täytyis keksii tähän joku lääke. Radalta ei meidän lisäks saanu tulosta ku yks koirakko, ja meillä oli vähemmän virhepisteitä joten voitto tuli! Jee, ekan kerran päästiin palkinnoille! :D Harmittavasti vaan tuo meno on niin hidasta että puhtaaseen nollaan on vielä matkaa.. 





Ninni ja palkinnot 11.9.2011.

Tämän päivän kisasta Lieksasta jäi vähän ristiriitanen fiilis.. Eka rata olis ollu muuten ihan ok mutta sielläpä Ninni sai jonku vainun ja jäi haistelemaan kahdessa kohdassa. Siitä sitten tuomari anto yhden kiellonkin vaikka ei kyllä oltu lähelläkään estettä vielä. :D Toinen virhe tuli loppusuoralta A:n alastulokontaktilta, mun käsky tuli ihan liian myöhään ja olin ite menossa jo kauempana joten Ninni hyppäs alas eikä ottanu kontaktia. Sijotuttiin kuitenki kolmanneks mutta sillä nyt ei paljon juhlita. Tuo haisteleminen on ihme juttu.. siitä ei ollu tietookaan sitten enää toisella radalla. Joskus se vaan jostai nappaa jonku hajun ja siinä se sit oli.. En tiiä mitä tollasessa tilanteessa pitäs tehä, pitäskö vaan napata koira kainaloon ja keskeyttää ettei se pääse enää jatkamaan rataa. Vaiko mennä vaan loppuun.. Tuntus vaan tyhmältä keskeyttää kun ihan hyvää treeniä tuo ratojen meneminen on, se kun ei meille vielä niin rutiinia ole. Tarvitaan molemmat vielä paljon treeniä ja ratoja alle.


Toinen rata oli hyppyrata ja siinä taas vauhti oli reilusti hitaampaa ku ekalla radalla. ÄRRRRRR. Mistähän keksis jonku vauhtipiikin.. Virheetön ja hyvä rata muuten. Voitto tuli ja kotiin tultiin ruokasäkin ja lahjakorttien kera. Harmittavasti vaa nuo virheettömät radat on just toiselta radalta ja niissä vauhti on liian hidas. :/ Noooo ehkä se täydellinen onnistuminen vielä joskus tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti