Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2011

Treeniä ulkokentällä ja ruosteessa olevien tokoliikkeiden uudelleenherättelyä

Jatkoryhmän treenit loppu ennen pääsiäistä ja viimeviikolla siirryttiin sitten treenaamaan ulkokentälle. Olin jo valmistautunu siihen et ekasta ulkotreenistä ei tuu yhtään mitään. Nooo pitihän Ninnin aluks tehä pien kunniakierros kentän ympäri mut sen jälkeen treeni suju kyllä yllättävän hyvin. Korvat oli tallella ja keskittyminenkin melko hyvällä tasolla tiistain treenissä. Keinulla on kyllä vielä töitä tehtävänä että pystyis kisoihin lähtemään, Ninni hidastaa tosi paljon keinun keskellä ja hiipii siitä loppumatkan. Yritän nyt treenata keinua niin, että pidän sen ylhäällä ja Ninni tulis sinne vauhdikkaasti ja sit vasta lasketaan alas. Katotaan mitä siitä tulee..

Lauantaina käytiin myös treenaamassa agia ja siihen mennessä olikin sitte koiran korvat kadonnu. Ja kentälle oli varmaan tullu paljon uusia hajuja viikon aikana, senverran tiuhaan oli nenä maassa eikä kuunneltu mitä piti tehdä. ARGH. Pitkiä pätkiä meni kuitenki hyvinkin, erityisesti keinun ja puomin kontaktit suju loistavasti ja pöytäkään ei ollu ongelma vaikka sitä tulee niin harvoin radalle otettua. Kepeillä oli hieman ongelmaa, jotenki Ninni meni ne kauheen löysästi ja vaikka kuinka tsemppasin, useemman kerran jäi pari viimestä keppiväliä tekemättä.

Tokoilu on ollu koko talven aika vähällä, nyt oon yrittäny taas rueta jotain pientä tekemään. Lenkillä ollaan lähes päivittäin tehty seuraamisen käännöksiä ja temponvaihteluita. Täyskäännös jää välillä aika löysäks, siihen pitäis kiinnittää enemmän huomiota. Tokon alo-liikkeistä vaikeinta meille on ollu liikkeestä seisomaan jääminen ku ei Ninni osaa käskystä seisoo, sitä on kyllä nyt kovasti yritetty opetella mut ei se vieläkään kovin hyvin onnistu.. Viimeviikolla lenkillä sit vahingossa pysäytin Ninnin agin kontakteille pysähtymisen käskyllä odota ja siihen se pysähty ku seinään. Testasin sitä sit uudelleen ja se toimi! En sit tiedä olisko niillä järkevämpää olla eri käskyt vai onko ok jos toimii samalla käskyllä?? Noh, ainaki liikkeestä seisominen on nyt onnistunu tosi hyvin muutamalla lenkillä ku oon testaillu. Tokon jatkokurssi alkaa lauantaina, täytyy siis rueta oikein urakalla herättelemään ruosteessa olevia taitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti