Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2011

Tuulta, jumittumista ja haahuilua

Viime sunnuntain (10.4.) JoA:n möllit ei menny ihan niinku oppikirjoissa.. :'D Hurja tuuli humis ja kolisteli hallissa ja Ninni ei tykänny yhtään niistä äänistä. Mölliradalla lähtö meni ihan pilalle, Ninni juos vaan esteen ohi mun luo.. Sit hyppäs muutaman esteen nätisti ja lähti haahuilemaan jonnekin ihan muualle?? Noooh, loppurata meni sit ihan hyvin. Puomi meni tälläkertaa ihan ok! Tuloksena 15vp, 4. sija.

Ajattelin et 1-luokan rata menis sit paremmin ku vauhtiin päästiin, mut ei se kyllä parempi ollu. Täys kaaos! :D En oikei tiiä vieläkään et mitä siellä tapahtu. Ekan hypyn jälkeen Ninni päätti suunnata putkelle, se rata oli sit siinä.. Ja vaikeudet oli vasta alkua. Ninni kävi moikkaamassa tuomaria ja vetämässä hallin reunalta jonkun narukerän auki..onneks ei mukaan ottanu sentään. Ainaki yleisöllä oli varmasti hauskaa! :'D Totaalinen tyssäys tulikin sit A:lle, Ninni ei vaan millään suostunu kiipeemään. Edellisessä radassa A:lla ei ollu mitään ongelmaa, eikä siinä oo koskaan ollutkaan. A-este kuuluu myös Ninnin lemppareihin, en ymmärrä. Yritin aika monta kertaa vauhdilla tulla mut ei ni ei. Nostin alastuloon ja siitä sit rata jatku loppuun ilman ongelmia, itseasiassa se loppuosa oli tosi hyvä! Ja jos jotain muuta positiivista radasta ettii ni keinu meni loistavasti, vaikka ite pelkäsin että rata tyssää siihen, keinu kun ei oo vielä kovin varma.

Olishan se ollu jo ihan liian hyvä alotus jos nämäkin möllit ois menny yhtä loistavasti ku ekat. En tiiä voiko tuuli vaivata niin paljon että koira ei oo yhtään hallinnassa, haahuilee ja jumittelee kummallisiin kohtiin vai mikä tässä oikein meni vikaan.. Epätavallista Ninnille, eipä oo koskaan treeneissäkään tämmösiä ongelmia tullu vastaan.  Ei siis ollu mikään hullu hepulikohtaus niinku joskus treeneissä vaan ihan lähti vaan yhtäkkii johonki muualle ku piti ja sit taas meni hetken loistavasti ja taas katos.. Lauantaina on edessä viimeset jatkoryhmän agitreenit, toivottavasti treeni sujuu paremmin ku nämä radat!

1 kommentti:

  1. Tuossa Joa:n hallissa on jotain mystisiä hajuja, meillä kävi just noin ekassa tokokokeessa siellä. Ja aina treeneissä Oscar oli ennen koetta tehnyt moitteettomasti. Varmaan siellä jotenkin hajut pienessä hallissa pyörii niin että kokemattomalle koiralle on liian suuri häiriö.
    Toinen mikä vaikuttaa on myös se, että jos itse jännität, Oscar ainakin ottaa hirveesti häiriötä siitä kun minä jännitän.
    Eli leuka pystyyn ja kohti uusia haasteita, yksi pieleen mennyt kisa ei haittaa mitään. :)

    VastaaPoista