Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2011

Ensimmäinen koitos

Meidän molempien, Ninnin ja minun, ensimmäiset agimöllit käytiin testaamassa Kuopiossa 3.4. En uskaltanut etukäteen odottaa juuri mitään, kun ei oltu käyty edes treenaamassa missään muualla kuin tutussa maneesissa ja Linnunlahdella. Kuten arvata saattoi, Ninniä pelotti ja tärisytti uusi halli. Jakso kuitenkin nätisti odottaa vuoroaan. 

Möllirata oli hyppyrata sisältäen renkaan, pituuden ja muurin. Ninni oli vauhdikas ja kuunteli hyvin, ohjaaja vaan vähän liikaa varmisteli esteiden välillä koiran pysymistä hallinnassa.. Mölliradan sai mennä kahteen kertaan ja toisella kerralla myöhästyin pahasti renkaan ohjaamisessa, siitä mentiin sitten ohi. Oma jännitys haihtui kyllä heti kun radalle pääsi! Tuloksena 0vp ja minien voitto.


Meidän oli tarkotus mennä vaan tuo möllirata mutta pienellä yllytyksellä mentiin sitten siihen perään kisaavien ratakin. Radalla oli kepit ja puomi. Ninni oli jo aika väsyny ja epätavallisen hidas, mutta oman jännityksen laannuttua ohjaaminen oli kyllä parempaa kuin ekalla radalla. Puomi mentiin hiippaillen, kai erilainen puomi sit yllätti Ninnin, yleensä se kuuluu lemppariesteisiin. Kepit meni loistavasti, ei mitään epäröintiä mistä välistä pitäs mennä. Toki mun pitää vielä olla tosi lähellä ohjaamassa, mutta kyllä ne siitä pikkuhiljaa. Radalta selvittiin virheittä, mutta ihanneaika tais ylittyä hieman.


HUHHUH, ei voi muuta ku olla tyytyväinen suoritukseen, on se Ninni vaan mahtava kaveri! Tästä on hyvä jatkaa treeniä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti