Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kisafiiliksiä Liedosta 16.10.

Lomareissulle tosiaan otettiin Ninnikin mukaan ja sattui sopivasti olemaan kisat Turun vieressä Liedossa ja suunnattin sitten sinne hämmentämään eteläisen Suomen kisaajia. :D Kisat oli hienossa isossa hallissa, ATT-areenalla. Heti alkuunsa meinas käydä huonosti, myöhästyin nimittäin rataantutustumisesta. Ilmoittautuessani ei mainittu mitään että ovat hurjasti edellä aikataulusta, joten suunnitelman mukaan lähdin Ninnin kanssa lämmittelylenkille. Lenkin jälkeen ajattelin näyttää Ninnille hallia ja katsella muutaman radan. Huomasin kuitenkin että rataantutustuminen oli menossa ja siellä oli sellaisia numeroliivejä että minunkin pitäisi jo olla tutustumassa rataan. Varmistin asian ratatyöntekijältä ja siellähän se oli minien rataantutustuminen menossa. Ei muutaku koira kiireellä Jaakolle ja ite kattomaan rataa. Rata oli onneks tosi loogisesti etenevä ja mentiin aika paljon suoraan, joten sen muisti nopeesti.



Lähdin radalle vissiin kuudentena joten ehdin siinä hetken hengähtää ja antaa Ninnille vettä. Rata suju about puoleenväliin asti loistavasti, Ninnillä oli vauhtikin reippaampi ainaki omasta mielestäni. Sitten olikin putkeen meno ja sen takana istui ajanottajia ja muuta ratahenkilökuntaa ja Ninni kävi sitten niitä moikkaamassa ennen putkeen menoa. Aina niitä ratatyöntekijöitä istuu tai seisoo suoraan jossain linjalla mihin koira näkee juostessaan esteelle. Noooo eihän sinne tietty pitäs koiran mennä, muttakun Ninni menee.. :D Rata jatku sen jälkeen taas sujuvasti, nyt oli puomi kokonaisuudessaan reipas ja muutkin esteet meni mallikkaasti. Renkaalle taas vähän jarrutusta mutta ei niin pahasti ku edellisissä kisoissa. Ratavirheitä 5 tuosta putkeen menosta ja yliaikaa ~5sec. Rata olis ollu täydellinen ilman tuota ylimäärästä lenkkiä.. Ja olis voinu aikakin riittää puhtaaseen nollaan.. Kylläpä taas ärsytti radan jälkeen vaikka hyvin noin niinku muuten menikin. Kontaktit Ninni otti tosi hyvin, a:n alastulolla odotutin ehkä vähän liian kauankin, ois voinu nopeemmin jatkaa matkaa.

Toinen rata oli hyppyrata ja toiveet siihe oli ihan hyvät tuon ekan radan jälkeen. Kisoissa meni medit ja maksit ennen minejä joten rataa ehti katella jo aika kauan. Katoin heti et tuomari seisoo omaa rataa ajatellen aika pahassa paikassa, suoraan keppien vieressä. Olin suunnitellu tarkkaan miten saan Ninnin huomion itteeni kepeille mennessä ettei se karkaa tuomaria moikkaamaan. En kuitenkaan ollu ajatellu et Ninni lähtis jo aiemmalta hypyltä (joka hypättiin kohtisuorasti päin keppiriviä) tuomarin luo.. Sinne se kuitenkin lähti ja juos siis keppien läpi joten hylättyhän siitä tuli. Ei tosin tämä rata muutenkaan ollu hyvä, vauhti oli taas paljon hitaampi ja Ninni jotenki tahmee, sai kannustaa ja innostaa taas kaiken osaamisen mukaan eikä silti oikein tapahtunu mitään. Semmoset kisat oli, eka rata jäi harmittamaan mutta ei se auta ku jatkaa yrittämistä.. :D Vauhti oli jo kuitenki parempi ekalla radalla ku normaalisti ja kaikkien esteiden suoritus hyvä. Pitäis vaan saada pois tuo tuomarin ja muiden ratahenkilöiden luo juokseminen,.. Tässä vielä  pari kuvaa kisoista.




Reissu jatkuu siis huomenna torstaina kohti Vuokattia ja lauantaina olis sitten edessä kisat Kajaanissa. Katsotaan miten siellä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti