Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ensimmäinen LUVA!

Jeee! Sieltä se vihdoin tuli! Vuokatissa lomaillessa piipahdettiin kisoihin Kajaaniin, ja kyllä kannatti! :) Ekalla radalla pari ekaa hyppyä näytti jotenki vaikeilta ja pussissa Ninnillä kesti kauan, mutta muuten rata oli sujuva. Maaliin tullessa ajattelin että noniin, sieltä tuli nyt taas puhdas rata mutta aikaa varmaan pari sekuntia yli tuon pussissa hukkautuneen ajan takia. Mutta tälläkertaa aika riitti ja otettiin voitto ja LUVA! Oon ylpee Ninnistä, vauhti siis riittää jos vaan ei tule turhia kiemuroita matkalla.


Hyppyrata ei sitten ollutkaan niin hyvä.. :D Vauhti oli paljon hitaampaa ja Ninni ei halunnu  mennä putkiin. Videota katsoessa kuitenki näkyy selvästi että ite pysähdyn täysin putkille tullessa kun jään odottamaan Ninniä, joten siinä varmaan syy miksi ei mennyt putkiin. Ei tietenkään menny ku minä pysähdyn just siinä putken suulla..!! :D Noh, ei aina voi ohjaaja olla ihan mukana kaikessa. Tuloksena 4. sija, ratavirheet 10 ja ajasta sitten kans reilusti lisää.


Kokonaisuudessaan kisoista jäi hyvä fiilis, Ninni ei tälläkertaa menny tuomarin eikä ratatyöntekijöiden luo vaikka muutamassa paikassa ajattelin että niin vois käydä. Nyt oli hyvin kuulolla ja kaikki meni nappiin, lukuunottamatta noita toisen radan putkia.. ;D Taas sai uutta intoa jatkaa treeniä ja kisoissa kiertämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti