Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Treeniä kohti kesän kisoja

Jaaaaaha, taas on aikaa menny viimesestä kirjotuksesta. Toisessa kontaktitreenissä ACE:lla tehtiin ensin A:n kontaktia ja häivytettiin siitä palkkaajan osuutta sekä yhdistettiin kontaktiin muita esteitä. Kontaktia harjoiteltiin myös puomilla. Hyvin muisti Ninni mitä piti tehdä vaikka kotona ollaan tosi vähän kontakteja treenattu.. täytyis tosiaan ottaa ne nyt tehotreeniin ja käydä treenaamassa joka viikko erikseen kontakteja, sais ne ehkä joskus kuntoonkin. Juoksut ei näyttäny Ninniä häiritsevän ja pöksyt jalassa treeni suju ihan normaaliin tapaan ja vauhdikkaasti. 

Huhtikuun lopun ACE:n treenissä oli kaksi rataa. Ensimmäisellä radalla oli pari haastavaa kohtaa jossa ohjaaja oli hieman hukassa mihin mennään ja miten liikkua itse että koira tekee radan oikein. Näistäkin kohdista kuitenkin Jaakko ja Ninni selvis lopulta ihan mallikkaasti. Toisen radan putkipyöritys hirvitti Jaakkoa, oli ihan varma ettei se tule onnistumaan vaan Ninni menee vääriin putkiin. Vaan toisin kävi ja putket sujui hienosti! :) Molemmilla radoilla meinasi olla ongelmia siinä, että Ninni olis halunnu kontakteille ja Tiian luo juosta aina kun ne oli jossain lähistöllä.. Tais olla vielä hyvin muistissa Ninnillä edellisen päivän kontaktitreeni ja Tiialta saadut nakit. :D Tässäpä videota treeneistä.



Juoksujen loputtua päästiin vihdoin myös aloittamaan kesän ulkokenttätreenit Sorsasalon kentällä. Ja pitihän Ninnin toki ensimmäisissä treeneissä tehdä oma kunniakierros kentän ympäri. Siinä sai uusi treeniryhmä ilon aihetta iltaan kun Ninni hauskuutti koko porukkaa. Hyppäsi yhden esteen ja sen jälkeen lähti kierrokselle, hassu Ninni.. :D Kierroksen jälkeen kuitenkin keskittyi hyvin ja teki rataa innokkaasti, tosin väsähti melko nopeesti. Liekö uudella paikalla, juoksuilla ja kunniakierroksella ollut osuutta asiaan. Tämän viikon treenit vaihtuikin sitten möllikisoihin ja niiden järjestelyihin, sillä keskiviikon treeniryhmät olivat vastuussa mölleistä. Jaakko oli rataa rakentamassa ja minä käytin kuuluvaa ääntäni huutamalla koirakoita radalle. Ninni oli intoa täynnä kun pääsi treenikentälle ja Jaakko ja Ninni teki lämmittelyksi muutamat kontaktit ja rengasta viereisellä kentällä, hyvin sujui! Vaan eipä sitten radalla sujunut.. Ensimmäinen ongelma tuli keinulla, Ninni juos siitä ohi ja uusintayrityksellä sitten lentokeinu (??!!). Puomi ei myöskään sujunut, siitä juostiin myös ohi ja uudella yrityksellä sitten vähän varoen puomin ylösmeno. Vaikka puomia juuri ennen rataa muutaman kerran meni ja loistavasti sujui niin joku siinä sitten radalla tökki. Yksi hyppy meni myös väärältä puolelta ja mölleissä kun ei hylättyä tulosta tule niin tuloksena oli 35 virhepistettä ja aikaakin meni ihan liikaa. Tässäpä video mölliradalta, aurinko vähän häiritsee kuvausta jossain kohti.



Muuten elämä sujuu normaaliin tapaan, sateella Ninni ei liiku ulkona mihinkään ja kääntyy heti tarpeet tehtyään kotiin päin, kuivalla kelillä taas virtaa löytyy! Tosin haistella täytyy melko paljon ja maistella ruohoa.. Ja nurmikolla kieriminen on vaan niiiiin kivaa! :) Ninni kävi jo kahlaamassa rannassakin, mutta ei vielä uskaltautunut kokonaan uimaan, oli kuitenkin innokkaasti menossa veteen heti kun näki että rannalle ollaan menossa. Tästä jatketaan agitreeniä ja toivotaan että tulevista kisoista tulis Ninnille ja Jaakolle hyviä, ehjiä suorituksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti