Sivut

torstai 8. joulukuuta 2011

Loistava päätös kisakaudelle!

JoA:n itsenäisyyspäivän kisat päätti meidän ensimmäisen kisakauden ja se päätös oli vallan loistava - Ninni sai sertin ja siirty kakkosluokkaan! Uskomatonta miten huippu harrastuskaveri mulla onkaan! :)

A-rata meni muuten ihan loistavasti mitä nyt ite vähän kämmäilin, olin ihan väärässä paikassa ohjaamassa pariin kertaan ja melkein blokkasin Ninniltä putken suun minne piti mennä.. En tiiä miten olin niin pihalla sen radan ajan, mutta onneks Ninni pelasti hienosti! A:n kontakti ei kyllä ollu mikään mahtava, Ninni kyllä hidasti mutta sitten kuitenki hyppäs korkeelta alas. Kepit tuntu hitaammilta ku normaalisti, mutta ei ne videolla niin hitaalta näyty ku tuntu, ehkä mulla oli vaan vauhti päällä itellä ja tuntu pitkältä odottaa Ninniä kepeiltä. :D Tuloksena siis -0,3 SERT ja 1.sija. B-rata mentiin sitten kakkosluokassa.



Ajattelin kauhulla kakkosten rataa että en osaa siellä ite tehä mitään, mutta ei se sitten kuitenkaan niin paha ollut.. Ja muuten se oliskin menny oikein mallikkaasti ellei olis joku kiva haju löytyny matkalta keppien kohdalta. Siinä meni sitten aika kauan aikaa ja tuli virhekin. Ohjasin taas aika surkeesti mutta Ninni suoritti silti esteet moitteettomasti. Menin ihan omituisia linjoja ja jossai vaiheessa meinas ratakin unohtua :'D Tuloksena paljon virhepisteitä ja 5.sija. 



Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa treeniä kohti ens vuoden kakkosten luokkia. Pitää kerätä itselle luottamusta koiraan ja uskaltaa edetä reilusti koiran edelle radoilla. Kaikenkaikkiaan oon tosi tyytyväinen ja yllättyny kisakaudesta, odotukset ja toiveet ei todellakaan ollut lähelläkään kakkosluokkaa. Toki se tuossa toisen LUVAn jälkeen alko tuntuu et enää yks puuttuu ja kyllä me se saadaan. Ninni on vaan huikee! Vaikka ohjaaja on välillä pihalla niin Ninni pelastaa. :) Tästäpä on Ninnin hyvä alottaa ansaittu lomansa. Palataan treeneihin jälleen ensi vuoden puolella.

Kisakausi 2011 numeroina:
Ensimmäinen startti virallisissa kisoissa 5.6. Joensuussa
Takana 11 kisaa, 22 rataa.
HYL 6kpl
Suurin virhepistemäärä 25,39
Riman pudotuksia 0
Ratoja joissa RV0 6kpl
Palkintosijoja 7kpl



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti