Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

20.11.2011 Ninni 6v

Miten aika menee näin nopeeta??!! Ninni rakas on jo 6 vuotias, vaikka justhan se tuli meille ihan pikkusena vauvana, muistan sen ku eilisen päivän. Siitä asti Ninni onkin ilahduttanut monen ihmisen päiviä, olemalla vain oma iloinen ja kujeileva itsensä. Pentumaista intoa löytyy vieläkin, lenkkeillessä vastaantulijat usein luulevat Ninniä pennuksi, siinä sitten selität että kyllä tämä jo ihan aikuinen on.. :D

Ninni on mitä mainioin koira niin kotona kuin treenikentällä. Ninni kulkee helposti mukana paikassa kun paikassa ja sopeutuu nopeasti uusiin juttuihin. Ja oppii vielä "vanhanakin" paljon uutta, en mä kyllä ajattele että Ninni mitenkään vanha olis vielä, mutta eihän se enää ihan nuorikaan oo. Tämä täytyy pitää mielessä treenatessa agia, on muistettava pitää lihaksista hyvää huolta lämmittelyllä, jäähdyttelyllä ja hieronnalla. Ja muistettava tietysti antaa kaverin levätä tarpeeksi. Ninnistä kyllä huomaa jos on treenattu liikaa, sillon loppuu into muuten niin innokkaasta ja yhteistyöhaluisesta koirasta. Täytyy siis pitää järki päässä treenaamisen suhteen. 

Ninni on meidän koko perheen monitoimikoira, joka rakastaa ulkoilua (ei sateella), kaikenlaista leikkimistä ja riehumista, rauhallisia rapsutteluhetkiä, ja ennenkaikkea rakastaa purulla lenkkeilyä ja lumessa pyörimistä! Aina kun Ninnin ensimmäinen tassu koskettaa purua, on ilo ja riemu taattu, sillon alkaa kamala ralli ja hepuli. Lumi on toinen josta Ninni innostuu valtavasti, röhkiminen, puhkuminen ja pyöriminen hangessa on Ninnin mielestä vaan niiiiiiin ihanaa! :) Ja jos Ninni saa nakkia tai muita herkkuja, tekee se ihan mitä vaan siltä pyytä. Sille on siis aika helppo opettaa uusia juttuja.

Tässäpä muutama kuva MAAAAAILMAN PARHAASTA NINNISTÄ <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti